BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMSB’den iftiralara cevap----

MSB’den iftiralara cevap

MSB’den iftiralara cevap
09 Eylül 2023 - 19:34 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, mehmetçiğin tüm faaliyetlerinin uluslararası hukuka uygun ve şeffaf olduğunu belirtti.

Milli Savunma Bakanlığı, “Mehmetçiğin tüm faaliyetleri uluslararası hukuka uygun ve şeffaftır. Buna rağmen, terör örgütlerinin saldırılarına tepki koyamayanlar terör örgütünün alçakça yalanlarını sahiplenerek kahraman ordumuza iftira atmaya çalışmaktadırlar” açıklamasını yaptı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik bazı iddialarla ilgili açıklama yapıldı: “Asil milletimizin bağrından çıkan kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, ülkemizin huzur ve güvenliği ile bölgemizin, dünyanın ve tüm insanlığın barış ve istikrarına katkı sağlamak için tüm terör örgütlerine karşı büyük bir özveri ve fedakârlıkla mücadele etmektedir.

Mehmetçiğin tüm faaliyetleri uluslararası hukuka uygun, tüm dünyanın gözü önünde ve şeffaf bir şekilde icra edilmektedir.”

Bu iftiraları atanlar, gaflet ve dalalet içindedirler

MSB’den yapılan açıklama şu ifadelerle devam etti: “Buna rağmen terör örgütlerinin insanlık dışı saldırılarına tepki koyamayanlar terör örgütünün farklı konulardaki alçakça yalanlarını sahiplenerek kahraman ordumuza iftira atmaya çalışmaktadırlar. Bu iftiraları atanlar, bunlara alet olanlar en hafif tabiriyle gaflet ve dalalet içindedirler.


Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, tüm bu hezeyanlara ve kara propaganda çabalarına rağmen dün olduğu gibi bugün de terör örgütlerine karşı mücadelesini uluslararası hukuk ve milli, manevi, insani değerlerimiz çerçevesinde azim ve kararlılıkla sürdürmektedir, sürdürecektir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)