BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMSB duyurdu: Irak'ın kuzeyine yeni hava harekatı----

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyine yeni hava harekatı

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyine yeni hava harekatı
04 Ekim 2023 - 20:48 www.finansgundem.com

Irak'ın kuzeyine yeni bir hava harekatı düzenlendiğini duyuran MSB, 22 hedefin imha edildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kuzey Irak'a düzenlenen yeni hava harekatıyla ilgili bilgilendirme yaptı. Bakanlığın açıklamasında "Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında, 22 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi" denildi.

MSB'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"PKK/KCK ve diğer terörist unsurlarını etkisiz hâle getirerek Irak'ın kuzeyinden halkımıza ve güvenlik güçlerimize yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğimizi sağlamak maksadıyla; Birleşmiş Milletler Anlaşması'nın 51'inci maddesinden doğan meşru müdafaa haklarımız doğrultusunda, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara, Kandil ve Asos bölgelerinde bulunan terörist hedeflerine 4 Ekim 2023 saat 19.00'da hava harekâtları icra edilmiş, icra edilen hava harekâtlarıyla Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan toplam 22 hedef imha edilmiştir.

İcra edilen harekâtlarda azami oranda yerli ve milli mühimmat kullanılarak çok sayıda terörist etkisiz hâle getirilmiştir.

Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye tek bir terörist kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Bu harekât sırasında; masum sivillerin, dost unsurların, tarihî ve kültürel varlıklar ile çevrenin zarar görmemesi için her türlü tedbir alınmıştır."

Milli Savunma Bakanlığı'nda güvenlik toplantısı yapıldı

 

Bakan Fidan: Terör saldırısının planlayıcıları Suriye'den geliyordu!

 

İstiklal Caddesi saldırısının planlayıcısı Suriye'de etkisiz hale getirildi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)