BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMourinho Kayseri'de galibiyeti anlamış----

Mourinho Kayseri'de galibiyeti anlamış

Mourinho Kayseri'de galibiyeti anlamış
04 Nisan 2013 - 07:45 www.finansgundem.com

Cimbom'un Kayserispor maçını izleyip sayfalarca not alan Mourinho aslında kendini Kayseri'de galip görmüş

Real Madrid, 3-0’lık sonuçla birlikte tur için büyük avantaj yakalarken teknik direktör Jose Mourinho da G.Saray’ın durumunun kendilerini ilgilendirmediğini söyledi. Golün erken gelmesinin kendilerini de rahatlattığını söyleyen Portekizli çalıştırıcı, “G.Saray’ın benim de izlediğim Kayseri maçındaki oyunundaki değişiklik Real Madrid ile Kayseri arasındaki fark neyse onunla ölçülebilir. Kayseri’de G.Saray oyunu domine etti. Maç boyunca hakimdi. G.Saray muhtemelen Türkiye’nin en iyi ekibi.
‘ÇOK ÜZÜCÜ’ 
G.Saray iyi sonuç alabilmek için elinden geleni yaptı. Türkler’in mantalitesini, Fatih Terim’in anlayışını, felsefesini tanıyan bir insan olarak, bu sonucun üzücü olduğunu anlayabiliyorum.
Real Madrid kazanması gereken maçları kazandı. Rakibin zayıflığı, güçlülüğü önemli değil. Terim’in bir mantalitesi ve sistemi var. Onun, oyuncularının üzerine kurulmuş bir oyunu var. Burak Yılmaz oldukça çaba gösterdi. Varane ile Ramos’u oldukça zorladı.
İyi bir sonuç almak için elinden gelen her şeyi yaptı Sayın Terim. İyi bir sonuç aldık ama son düdüğe kadar bir şey söylemem. Futbolseverler bugünkü oyundan hoşlanmışlardır. Her tur atlayışımızda üzerine koyduğumuzu görüyorsunuz. Şu andaki duruma bakarsak yarı finallere çıkacağız gibi görünüyor” diye konuştu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)