BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMoskova'daki terör saldırısı için Zelenskiy'den Putin'e tepki----

Moskova'daki terör saldırısı için Zelenskiy'den Putin'e tepki

Moskova'daki terör saldırısı için Zelenskiy'den Putin'e tepki
25 Mart 2024 - 09:37 www.finansgundem.com

Rusya lideri Putin, Moskova’da bir konser salonunda meydana gelen silahlı saldırıyı düzenleyenlerin yakalandığını duyurdu. Ukrayna Başkanı Zelenskiy ise Putin’in saldırıyı Ukrayna ile ilişkilendirmeye çalıştığını belirterek tepkisini gösterdi.

Moskova'da meydana gelen katliamın ardından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in söz konusu saldırıya ilişkin açıklamalarına sert tepki gösterdi.

ABD iki hafta önce Rusya'daki vatandaşlarına yönelik bir uyarı yayımlamış, Moskova'da konserler de dahil toplu etkinliklerin hedef alınabileceğine dair bilgilerin değerlendirildiğini açıklamıştı.

“Bu eylemler düpedüz şantaja ve toplumumuzu sindirme ve istikrarsızlaştırma niyetine benziyor"

CNN’in haberine göre Putin, ABD’nin saldırı öncesi uyarılarını provokatif olarak nitelemiş ve “Bu eylemler düpedüz şantaja ve toplumumuzu sindirme ve istikrarsızlaştırma niyetine benziyor" demişti.

CBS'e konuşan ABD'li yetkililer, istihbaratı aldıklarında, ellerindeki bilgileri Rus yetkililerle de paylaştıklarını belirttiler.

Ülkede dün bir günlük yas ilan edilirken bayraklar yarıya indirildi, etkinlikler iptal edildi ve televizyon kanalları yayın programlarını değiştirdi. Putin, terör örgütü IŞİD tarafından üstlenilen saldırıyı düzenleyenlerin yakalandığını açıkladı.

"Barbarca bir terör saldırısı"

Olayı “barbarca bir terör saldırısı” olarak nitelendiren Putin, tüm saldırganların Ukrayna’ya doğru seyahat ettikleri sırada yakalandığını söyledi. Diğer taraftan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy Putin'in, Moskova'daki terör saldırısını Ukrayna'ya bağlamaya çalıştığını söyledi.

Zelenskiy: Ruslar hep aynı yöntemleri kullanıyorlar

Zelenskiy, Putin'i, Rus vatandaşlarıyla ilgilenmek, onlara hitap etmek yerine, saldırı konusunu Ukrayna'ya nasıl getireceğini düşünerek bir gün sessiz kalmakla itham etti. Zelenskiy, "Ruslar hep aynı yöntemleri kullanıyorlar" dedi.

Moskova'daki terör saldırısı: Hakim karşısına bu halde çıktılar!

 

Rusya’da ulusal yas

 

DAEŞ, Rusya’da neyi amaçlıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)