BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakMoskova’da gökdelen yasağı kaldırıldı----

Moskova’da gökdelen yasağı kaldırıldı

Moskova’da gökdelen yasağı kaldırıldı
23 Şubat 2024 - 08:34 www.finansgundem.com

Moskova'da 2025 yılına kadar geçerli olan kat sayısını 22-23 ile ve bina yüksekliğini 75 metreyle sınırlayan düzenleme iptal edildi.

Moskova Belediyesi bina yüksekliğini sınırlayan düzenlemeyi iptal etti. Buna göre inşaatçılar şehirde istedikleri yükseklikte ve istedikleri kat sayısına sahip yapılar inşa edebilecek. Ancak şehrin turistik açıdan önem taşıyan yapılarının bulunduğu bölgelerde yasak devam ediyor.

Türkrus'da yer alan habere göre, Moskova'da 2025 yılına kadar geçerli olan mevcut düzenlemeler kat sayısını 22-23 ile ve bina yüksekliğini 75 metreyle sınırlıyordu.

'İNŞAAT YAPACAK YER KALMADI'

Moskova Plancılar Birliği'nden Marina Novikova, şehirde inşaat yapacak yer kalmadığını, bu nedenle belediyenin tüm sınırlamaları kaldırmaya yöneldiğini söyledi. Novikova şehirde 100 ile 200 metre arası yüksekliğe sahip çok sayıda yeni bina inşa edilmesini bekliyor.

Mimar Andrey Bokov da şehrin "inşaatçıların insafına" bırakıldığını düşünenlerden. Bokov'a göre sorunun temelinde Moskova'nın genel bir büyüme planına sahip olmaması yatıyor.

LABVA Pro mimarlık bürosundan Stanislav Kuliş, Moskova Belediyesi'nin tıpkı Londra gibi kontrolsüz inşaata izin verme hatasını işlemek üzere olduğu görüşünü dile getiriyor.

Rusya'nın 50 milyar dolarlık itirazı reddedildi

 

Çinli finans devlerinden Rusya'dan para transferine ambargo!

 

Putin, HSBC’nin Rusya’daki iştirakinin satışını onayladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)