BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMoody's not indirdi----

Moody's not indirdi

Moody's not indirdi
03 Ekim 2013 - 07:39 www.finansgundem.com

Moody's, bozulan borç ve yatırım oranlarını gerekçe göstererek Brezilya'nın kredi notunun görünümünü 'pozitif'ten 'durağan'a çevirdi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, bozulan borç ve yatırım rasyoları ve ekonominin düşük büyüme sürecinden geçtiği gerekçesiyle Brezilya'nın kredi notunun görünümünü 'pozitif'ten 'durağan'a indirdi.
Moody's'in 2 Ekim tarihli açıklamasında "Brezilya ekonomisinin  toparlanmakta olabileceğine yönelik sinyaller olsa da, Moody's'in görüşü toparlanmanın somut hâle gelmesi hâlinde de Brezilya'nın kredi seviyelerindeki pozitif trendi destekleyecek kadar güçlü olmayacağı yönünde" dedi.
Reyting kuruluşu, Latin Amerika'nın en büyük ekonomisinin Baa2 olan notunu teyit etti.
Brezilya ekonomisi son 6 çeyreğin 5'inde tahminlerin altında büyüme kaydetti ve ülkenin merkez bankası bu hafta 2013'e ait büyüme tahminini yüzde 2.7'den yüzde 2.5'e indirdi. Ülkenin devlet başkan Dilma Rousseff, hükümet kazançlarının azalmasıyla bazı teşvikleri düşürdü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)