BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemModerna CEO'su: Salgın final aşamasında olabilir----

Moderna CEO'su: Salgın final aşamasında olabilir

Moderna CEO'su: Salgın final aşamasında olabilir
16 Şubat 2022 - 11:47 www.finansgundem.com

ABD'li ilaç firması Moderna'nın CEO'su Stephane Bancel, "Kovid-19 salgınının final aşamasına yaklaştığımızı düşünmek makul" değerlendirmesini yaptı.


Moderna CEO'su Stephane Bancel pandemide sona yaklaşıldığı varsayımının kabul edilebilir olduğunu açıkladı. CNBC'ye konuşan Bancel "Bu mantıklı bir senaryo. Omikron'un evrimleşme ihtimali yüzde 80. Ancak gittikçe daha az ölümcül virüsler göreceğiz. Yüzde 20 ihtimalli bir senaryo da omikrondan daha ölümcül bir virüsün ortaya çıkması. Bu virüs grip gibi sonsuza dek bizimle kalacak, biz de bununla yaşamayı öğreneceğiz" dedi.

Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) Doktor Tedros Adhanom Ghebreyesus ise geçen ayki açıklamasında pandeminin sona yaklaştığını düşünmenin tehlikeli olduğunu belirtmiş, hızla yayılan Omikron nedeniyle yeni varyantların ortaya çıkabileceği uyarısında bulunmuştu.

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre dünya çapında son 7 günde 15.47 milyonluk yeni vaka görülürken bu dönemde 73 bin 162 kişi yaşamını yitirdi.

DSÖ: Salgının bittiği söylemleri yanlış

 

Salgın korkusu, hastaneye gidiş alışkanlığını değiştirdi

 

Sputnik V'nin geliştiricisi açıkladı: Salgın ancak böyle biter!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)