BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMİT'ten Suriye'de operasyon: 23 hedef imha edildi----

MİT'ten Suriye'de operasyon: 23 hedef imha edildi

MİT'ten Suriye'de operasyon: 23 hedef imha edildi
14 Ocak 2024 - 19:55 www.finansgundem.com

MİT, Suriye'de, PKK/YPG'ye ait terör amaçlı kullanılan aralarında kritik altyapı tesisi, kontrol noktası, sözde askeri nokta bulunan 23 hedefi imha etti.

MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) tarafından yapılan açıklamaya göre Suriye'de nokta operasyonu düzenlendi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, MİT, Irak'ta güvenlik güçlerine yönelik saldırının ardından, Suriye'de terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki sözde askeri, istihbarat, enerji/altyapı tesisi, cephane gibi stratejik hedeflerin yanı sıra örgütte sorumlu düzeyde faaliyet yürüten kişileri hedef aldı.

MİT'in operasyonuyla, Suriye'de, terör örgütü PKK/YPG'ye ait terör amaçlı kullanılan 5 kritik altyapı tesisi, 3 kontrol noktası, 8 sözde askeri nokta, 2 mühimmat deposu, 2 lojistik deposu, 2 teknik araç deposu ve bir tünel/mevzilendirme çalışmalarında kullanılan araç olmak üzere toplam 23 hedef imha edildi.

Operasyonların, planlanan hedefe ulaşıncaya kadar devam edeceği öğrenildi.

Türkiye şehitlerini uğurladı

 

Şehit haberleri sanat dünyasını yasa boğdu

 

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 25 hedef imha edildi

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İsmet Yıldız15 Ocak 2024 13:12

    Kararlı bir şekilde politik ve siyasi bir duruş sergileyemiyorlar. Bu da unutulur. Yarın öbür gün yine şehit haberleri duyarız. İsrail'den İthalat % 60 artmış. ABD'ye ise Boşaltın Küreciği diyebiliyormusun? Hayır. O zaman gerisi hikaye,aldatmaca.