BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMİT'ten Gara'da nokta operasyon!----

MİT'ten Gara'da nokta operasyon!

MİT'ten Gara'da nokta operasyon!
05 Mayıs 2023 - 10:14 www.finansgundem.com

MİT, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla terör örgütü PKK/KCK'nın sözde özel güç lojistik sorumlusu Neçirvan Seven'i etkisiz hale getirdi.

Türkiye'de sokak eylemlerinde faaliyet gösterip güvenlik güçlerine karşı gerçekleştirilen çok sayıda eylemin içinde yer alan PKK/KCK'nın sözde özel güç lojistik sorumlusu 'Firaz Zilan' kod adlı Neçirvan Seven, Irak'ın kuzeyine geçtikten sonra gerçekleştirdiği eylemler ve burada yürüttüğü lojistik faaliyetlerdeki önemli rolü nedeniyle Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)'in hedef listesine alındı. Özel güç mensuplarının lojistik ihtiyaçlarını karşılayan Seven'in, örgüt açısından kritik öneme haiz malzemeleri temin ettiği, MİT'in saha ajanları tarafından elde edildi. Saha ajanlarının verdiği bilgiler çerçevesinde Gara'ya geçtiği tespit edilen Seven, MİT'in nokta operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

Neçirvan Seven, 2015 yılında örgütün kırsal kadrolarına katıldı. 2015 Şubat ayı öncesinde ise Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) içerisinde bulundu. Suriye/Ayn-El Arap bölgesinde KONGRA-GEL(PKK)/KCK-YPG/PYD ile DEAŞ arasında gerçekleşen çatışmaları protesto etmek amacıyla Türkiye'deki sokak eylemlerine katıldı. Seven'in en son Irak/Gara alanında faaliyet gösteren özel güç mensuplarının ihtiyaçlarını, lojistik sorumlusu olarak karşıladığı tespit edildi.

MİT'ten PKK'ya üst düzey darbe!

 

Pentagon'dan, MİT'in operasyonu hakkında açıklama

 

MİT'ten PKK/YPG'ye darbe!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)