BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMİT'ten bölücü terör örgütüne ağır darbe!----

MİT'ten bölücü terör örgütüne ağır darbe!

MİT'ten bölücü terör örgütüne ağır darbe!
14 Kasım 2023 - 10:25 www.finansgundem.com

MİT, Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonla bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın kırmızı kategoride aranan sözde Kerkük Eyalet Sorumlusu Remzi Avcı'yı etkisiz hale getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya darbe vurmaya devam ediyor. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre; MİT, 1992 yılından bu yana Türkiye aleyhinde doğrudan silahlı faaliyetler yürüten ve Diyarbakır'daki çukur/barikat olaylarında güvenlik güçlerine yönelik düzenlenen eylemlerin sorumlularından olan 'Çiya Amed' kod adlı Remzi Avcı'nın tüm faaliyetlerini titizlikle takip etmeye başladı.

MİT, terörden arananlar listesinin kırmızı kategorinde yer alan teröristin, Irak'ın kuzeyindeki operasyon birliklerine sansasyonel nitelikteki eylemlerle zayiat verdirmeyi amaçlayan bir dizi faaliyetini tespit etti. Avcı'nın tehdit seviyesinin artması üzerine MİT, operasyon kararı alındı.

Sözde Kerkük Eyalet Sorumlusu olması nedeniyle sınırdan 222 kilometre derinlikli bir alanda gizlenen terörist, MİT'in saha ajanlarının anlık müdahalesi ile düzenlenen spesifik operasyonla etkisiz hale getirildi. PKK'nın, eyalet sorumlusu düzeyinde bir yöneticisinin öldürülmesinin tabanda yaratacağı korku ve moral bozukluğunu bertaraf etmek için söz konusu suikastı gizlemeye çalıştığı belirtildi. 

MİT'ten bölücü terör örgütüne üst düzey darbe!

 

Irak'ın kuzeyinde MİT operasyonu

 

MİT'ten terör örgütüne darbe!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)