BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMitinge katılanları taşladılar----

Mitinge katılanları taşladılar

Mitinge katılanları taşladılar
14 Mayıs 2015 - 17:31 www.finansgundem.com

HDP, Kırşehir’de Cacabey Meydanı’nda yapılan miting sonrasında ülkücü gurupların saldırısına uğradı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın katılımı ile Kırşehir’de Cacabey Meydanı’nda yapılan miting sonrasında ülkücü gurupların saldırısı üzerine olaylar başladı.

Demirtaş’ın konuşmasını bitirip sahneden inmesinin ardından meydanın yakınlarında toplanan yaklaşık 200 kişilik ülkücü gurup, mitinge katılanları taşlamaya başladı.

HDP’lilerin atılan taşlara karşılık vermesi üzerine ise olaylar çıktı. Ülkücü guruplar olay yerinden geri çekilip, başka yerlerde toplanmaya başlarken, HDP’liler ise alana çıkan yolları tuttu. Çıkan olaylarda polisler ise özellikle HDP’lilere tazyikli su ve gaz bombaları ile müdahale etti.

GÖZ YAŞARTICI GAZ KULLANILDI

Polis yaşanan arbedede tarafları ayırabilmek için göz yaşartıcı gaz kullandı. Selahattin Demirtaş’ın miting alanına geldiği sırada, bir grup Demirtaş’ı protesto etti. Selahattin Demirtaş konuşurken miting alanı yakınlarında bulunan protestocu grup, "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganları attı. Çevik Kuvvet ekipleri de alanda bulunanlar ve protestocu grup arasında etten duvar ördü.

Selahattin Demirtaş’ın konuşmasının bitmesi sonrasında, mitingden dağılanlar ve protestocu grup arasında arbede çıktı. Polis ekipleri yaşanan arbedeye göz yaşartıcı gazla müdahale etmeye devam ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)