BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMısır’dan Gazze’ye 500 milyon dolar----

Mısır’dan Gazze’ye 500 milyon dolar

Mısır’dan Gazze’ye 500 milyon dolar
18 Mayıs 2021 - 17:25 www.finansgundem.com

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Mısır’ın İsrail’in hava saldırılarının ardından Gazze Şeridi’ndeki yeniden inşa çalışmaları için 500 milyon dolar kaynak ayıracağını açıkladı.

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Ürdün Kralı 2 Abdullah ile bugün video konferans aracığıyla gerçekleşen görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, Mısırlı şirketlerin de yeniden inşa çalışmalarına katılacağı bildirdi.

Mısır Sağlık Bakanı Hala Zayed ise, İsrail’in Gazze’ye yönelik hava saldırıları dokuzuncu günde de devam ederken, yaralıların tedavisi için Gazze Şeridi’ne 65 ton tıbbi yardım gönderileceğini duyurdu.

Sınır kapısındaki kaynaklara göre, dün Mısır’ın Refah kentinden Gazze Şeridi’ne gıda yardımı taşıyan 26 kamyon geçti ve yaralı Filistinlileri almak için 50 de ambulans gönderildi.

İki milyon Filistinlinin yaşadığı, yaklaşık 15 yıldır İsrail kuşatması altında olan yoksul Gazze’de hastaneler hasta ve yaralılarla doldu.

Mısır, Filistinli yaralılar için sınır kapısını açtı

 

BM: İsrail'in Gazze'ye saldırıları 52 bin kişiyi yerinden etti

 

Arjantin'de 'İsrail'i kınama, Filistin ile dayanışma' gösterisi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)