BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​Mısır'da 4 bakan istifa etti!----

​Mısır'da 4 bakan istifa etti!

​Mısır'da 4 bakan istifa etti!
01 Temmuz 2013 - 15:38 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Mursi'nin istifası talebiyle düzenlenen gösteriler sürerken kabineden 4 bakan istifa etti

Mısır'da Cumhurbaşkanı Mursi'nin istifası talebiyle başlayan olaylar sonrası şimdiye kadar 14 kişinin öldüğü biliniyor. Bu süreç devam ederken Mısır'da bakanlar ard arda istifalarını vermeye başladılar. İşte hükümete istifasını veren bakanlar:
Mısır Çevre Bakanı Halid Fehmi, İletişim Bakanı Atıf Hilmi, Turizm Bakanı Hişam Zazu ve Hukuk İşleri ve Meclis Bakanı Hatim Bacatu'nun görevlerinden istifa eden bakanlar arasında yer alıyor.


Mısır Sağlık Bakanlığı, ülke genelinde muhalif gruplar ile Müslüman Kardeşler taraftarları arasında son 2 günde yaşanan çatışmalarda ölü sayısının 30'a yükseldiğini açıkladı. Resmi rakamlara göre ayrıca yaklaşık 700 kişi de yaralandı.
Halkın ayaklanmasına ve yaşanan olaylara sessiz kalmayan askeri kesim Mısır hükümetine ve tüm siyasilere 48 saat süre verdiğini açıkladı. Mısır Genelkurmay Başkanı yaptığı bu açıklama ile Mısır yönetimine açıkça müdahalede bulunacağı sinyalini verdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bbb01 Temmuz 2013 21:05

    Azınlıkların azgınlığından başka birşey değil. Bunda ABD ve İsrailin kesin parmağı var. İngiltere ve diğer AB ülkelerinden de destek var. Ajanlar orda da maalesef cirit atıyor...

  • ahmet01 Temmuz 2013 19:01

    hangi aklı basında insan ordu ile bir ulkenin kalkındıgını savunabilir anlamıs degili.birde bunu turkiyed en cok okumus kesimin desteklemesi bir o kadar sasırtıcı.hic mi ekonomi okumuyor aptallar.yoksa amacları ulkenin kalkınması degilde yıkılması mı?

  • neye bakan01 Temmuz 2013 15:57

    bizdeki bakanlarda kendi koltuklarını sağlamlaştırmak için iftiralarla göreve devam ediyorlar.