BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMısır, bir AA çalışanını serbest bıraktı----

Mısır, bir AA çalışanını serbest bıraktı

Mısır, bir AA çalışanını serbest bıraktı
16 Ocak 2020 - 21:42 www.finansgundem.com

AA Genel Müdürü Kazancı yaptığı açıklamada "Mısır'da gözaltına alınan 4 çalışanımızdan Hilmi Balcı serbest bırakıldı. Diğerlerinin de salıverilmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Şenol Kazancı, Mısır'da gözaltına alınan dört çalışanlarından birinin serbest bırakıldığını açıkladı. Kazancı, "Mısır'da gözaltına alınan dört çalışanımızdan Hilmi Balcı serbest bırakıldı. Diğerlerinin de salıverilmesini bekliyoruz" dedi.

AA Kahire Ofisi Mali ve İdari İşler Sorumlusu Hilmi Balcı'nın yanı sıra Mısır vatandaşı Hüseyin el Kabbani, Hüseyin el Abbas ile Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) çalışanı Abdelselam Muhammed'in gözaltına alınanlar arasında bulunduğu belirtilmişti.

Mısır Dışişleri Bakanlığı, söz konusu kişilerin 'terörist Müslüman Kardeşler örgütünün kurduğu ve Türkiye tarafından desteklenen bir şirket adı altında çalıştığını' iddia etmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)