BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMinibüslerde zamlı tarife hemen başlamıyor----

Minibüslerde zamlı tarife hemen başlamıyor

Minibüslerde zamlı tarife hemen başlamıyor
28 Ağustos 2019 - 11:08 www.finansgundem.com

İstanbul'daki minibüs ücretleri yüzde 20 oranında zamlandı. Ancak bu zam hemen başlamıyor. Minibüsçüler Odası Başkanı Kazım Bilge'nin yaptığı açıklamaya göre zamlı tarife haftaya geçerli olacak.

İstanbul’daki minibüs ücretleri yüzde 20 oranında artırıldı. Peki bu zamlı tarife hemen geçerli olacak mı? Minibüsçüler Odası Başkanı Kazım Bilge’nin verdiği bilgilere göre; yüzde 20’lik zam ücret tarifesi yayınlandıktan sonra geçerli olacak. Bilge, vatandaşın zamlı tarifeyi haftaya ödeyeceğini söylüyor.

26 AYDIR ZAM ALAMAYAN BİR TOPLUMUZ

Minibüsçüler Odası Başkanı Kazım Bilge dün yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı: Minibüs üzerine 26 aydır zam almayan bir toplumuz. Çok mağdur olduğumuzu ileterek bize verilen sözler çok doyurucu olmasa da %20 gibi zamlarla bu sefer ki toplantının bitişi oldu. Esnafında en azından bir nebze de olsa yüzü güldü. Bu bir başlangıçtır. İndi bindi 2 TL idi, 2 buçuk TL oldu. Mesafelere göre 2 buçuk TL'lik yerler 3 TL oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)