BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMina Başaran’ın nişanlısı Murat Gezer’in yeni aşkı Hadise mi?----

Mina Başaran’ın nişanlısı Murat Gezer’in yeni aşkı Hadise mi?

Mina Başaran’ın nişanlısı Murat Gezer’in yeni aşkı Hadise mi?
29 Nisan 2019 - 11:02 www.finansgundem.com

Nişanlısı Mina Başaran’ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer, yastan çıktı. Şarkıcı Hadise ile arkadaşlığa başladı. Murat Gezer ile Hadise gizli gizli buluşuyor. Birbirlerini tanımaya çalışıyor.

Nişanlısı Mina Başaran'ın geçen yılki vefatıyla derinden sarsılan Murat Gezer, acısını kalbine gömdü. Hayata kaldığı yerden devam eden işadamı, Hadise ile yeni bir arkadaşlığa başladı. Sürpriz ikili, iddiaya göre sık sık gözlerden uzak bir araya gelip dertleşiyor. Son dönemde magazin kulislerinde bu iddia kulaktan kulağa dolaşır oldu.

MİNA BAŞARAN'IN NİŞANLISI MURAT GEZER AŞKINI KALBİNE GÖMDÜ

Geçtiğimiz yıl 7 arkadaşıyla Dubai'deki bekarlığa veda partisinden dönerken jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın acısı, nişanlısı Murat Gezer'i derinden sarsmıştı. 'Meleğim' diye sevdiği nişanlısının kaybıyla yıkılan işadamı, hayata kaldığı yerden devam etmeye çalıştı. Acısını kalbine gömen Gezer, yavaş yavaş eski yaşantısına döndü.

ŞİMDİLİK ARKADAŞLAR

Takvim'in haberine göre; Ünlü işadamı, kısa süre önce de popçu Hadise ile arkadaş ortamında tanıştı. Dedikodulara göre şu an için sadece arkadaş olarak görüşen ikili, sık sık bir araya geliyor.
Birlikte zaman geçirmekten hoşlanan Hadise ile Murat Gezer, nişanlısı Mina Başaran'ın derin acısını kalbinde taşıyan işadamının isteği üzerine şimdilik objektiflerden uzak kalmayı tercih ediyor. İkili, bunun için basının uğramadığı mekanlarda buluşmayı tercih ediyor...

ZAMANA BIRAKTI

Genç işadamı, hem merhum nişanlısının anısına saygı göstermek hem de Hadise'yi yakından tanımak için her şeyi zamana bırakmayı tercih etti. Kulislerde konuşulanlara göre de 34 yaşındaki popçunun Murat Gezer'in bu kararına saygı duyduğu öğrenildi. İkili, bu konuda da ortak dostlarına ricada bulundu. Dostça buluşup dertleşen ikilinin bu sürpriz ilişkisinin aşka dönüşüp dönüşmeyeceğini ise zaman gösterecek. (Sabah)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)