BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMilyonerler en çok nereye yatırım yaptı----

Milyonerler en çok nereye yatırım yaptı

Milyonerler en çok nereye yatırım yaptı
13 Ocak 2015 - 09:49 www.finansgundem.com

Avrupa, denizaşırı ülkelere yatırım yapan milyonerlerin birinci tercihi olarak öne çıkıyor

Spectrem Group tarafından yapılan bir araştırmaya göre, Avrupa, denizaşırı ülkelere yatırım yapan milyonerlerin birinci tercihi olarak öne çıkıyor.

Varlıkları 1 milyon ile 5 milyon dolar arasında değişen 1,465 kişinin katılımıyla gerçekleşen ankete göre, milyonerlerin en fazla yatırım yaptığı bölgelerin başında Avrupa geliyor.

Bu yıl en çok yatırım yapılması planlanan ülke ve bölgeler arasında Avrupa yüzde 19'luk oran ile ilk sırada yer aldı. Avrupa'yi yüzde 15 oranında tercih edilen Çin, yüzde 12'lik tercih oranı ile Kanada ve yüzde 9 ile İngiltere izledi. Brezilya, Avustralya, Japonya ile Hindistan yüzde 8 ile beşinci sırada yer aldı. Çin'in yüzde 21'lik oran ile en çok tercih edildiği 2011 yılından beri Avrupa için çok şey değişti. 2011 yılında Avrupa yüzde 12 ile, Çin ve Brezilya'nın ardından en çok tercih edilen üçüncü bölgeydi. Spectrem Group Başkanı George Walper, milyonerlerin, Çin, Brezilya ve diğer gelişmekte olan ülkelere kıyasla Avrupa hükümetlerini daha istikrarlı gördükleri için yatırım yaptıklarını söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)