BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMilyarder ailenin kavgası ortaya çıktı----

Milyarder ailenin kavgası ortaya çıktı

Milyarder ailenin kavgası ortaya çıktı
28 Şubat 2020 - 16:18 www.finansgundem.com

İngiliz milyarder Frederick Hugh Barclay’in çocukları arasındaki kavga otel kayıtlarına yansıdı

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

İngiliz milyarder Frederick Hugh Barclay’in ikiz çocukları Frederick ve David arasındaki kavga The Ritz otelinin kayıtlarına yansıdı.

Aile arasındaki gerginlik mahkemeye sunulan gizli kayıtlarla ortaya çıktı. Frederick ve David arasında şirketin yönetimiyle alakalı anlaşmazlıklar devem ediyor. 85 yaşındaki ikizler İngiltere’nin en gizli zenginleri arasında.

Bloomberg’in haberine göre Telegraph gazetesi üzerinden Brexit’in desteklenmesi ikili arasındaki anlaşmazlığı zirveye taşıdı.

Barclays 1993 yılında Manş Denizi üzerinde Brecqhou adasına 2.3 milyon pound değerinde ultra-lüks ev inşaat etti. Yaklaşık 100 odası, yaldızlı kuleleri ve bir helikopter pisti olan sahte bir Gotik kale inşa etti.

Barclays, yıl sonu hedeflerini revize etti

Barclays'in şirketi ise S&P 500 endeksi için 2020 yıl sonu hedefini aşağı yönlü  revize etti. Barclay daha önce 3.300 olarak açıkladığı hedefi 3.000 puana indirdi. Banka ayrıca S&P 500 şirketleri için 2020 yılı hisse başına kar beklentisini 162 dolara çekti. Bu hisse başına karlarda yüzde 2 düşüşü temsil ediyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)