BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMillilere iyi kura----

Millilere iyi kura

Millilere iyi kura
25 Mart 2013 - 21:47 www.finansgundem.com

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın kura çekimi yapıldı

Kura çekimine FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke'nin yanı sıra, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ve eski milli futbolcular Hakan Şükür ile Rüştü Reçber de katıldı.
Kuradan ayrıntılar:
* Defne Samyeli'nin sunuculuğunu üstlendiği gecede Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç kısa bir konuşma yaptı.
* Organizasyonun tanıtım videolarının ardından kura çekimini gerçekleştirecek olan isimler sahnedeki yerlerini aldı.. Kuralar gereği İspanya, maçlarını İstanbul'da oynayacağı için A Grubu'nda yer alacak. Türkiye ise C Grubu'nda yer alarak, maçlarını Trabzon ve Rize'de oynayacak.
RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU
* Türkiye'nin C Grubu'nda ilk rakibi Kolombiya oldu. Türkiye Kolombiya ile grubun ikinci maçında 25 Haziran saat 21.00'da Rize Yenişehir Stadı'nda karşılaşacak.
* İkinci rakibimiz ise Avustralya oldu ve grubun üçüncü maçında 28 Haziran günü saat 21.00'da Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak.
* Gruptaki üçüncü ve son rakibimiz bu turnuvaya tarihinde ilk kez katılan El Salvador oldu. 22 Haziran günü grubun ilk maçında karşılaşacağımız EL Salvador maçı Avni Aker saat 21.00'da oynanacak.
DİĞER GRUPLAR
Kura çekiminde, Afrika Futbol Konfederasyonu'ndan (CAF) turnuvaya gelen takımlar belli olmasına rağmen, kıtadaki şampiyona devam ettiği için bu ülkelerin hangi grupta yer aldıkları belirtilemedi. Kura çekiminde CAF'ın şampiyonu “CAF Şampiyonu”, CAF'tan gelecek diğer takımlar ise “CAF” olarak yer aldı. 30 Mart'ta tamamlanacak şampiyona ile bu ülkelerin sıralaması belli olacak. Şampiyonaya, Okyanusya Futbol Konfederasyonu'ndan (OFC) katılacak takım da 29 Mart'ta belli olacağı için kura çekiminde “OFC Şampiyonu” olarak belirtildi. Kupada, gruplar şöyle oluştu:
A Grubu: Fransa - CAF - ABD - İspanya
B Grubu: Küba - Güney Kore - CAF - Portekiz
C Grubu: Türkiye - El Salvador - Kolombiya - Avustralya
D Grubu: Meksika - Yunanistan - Paraguay - CAF
E Grubu: Şili - CAF Şampiyonu - İngiltere - Irak
F Grubu: OFC Şampiyonu - Özbekistan - Uruguay - Hırvatistan
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)