BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilli Tren projesi için mühendis alınacak----

Milli Tren projesi için mühendis alınacak

Milli Tren projesi için mühendis alınacak
06 Temmuz 2017 - 08:56 www.finansgundem.com

Milli Tren Projesi için 30 mühendis alınacak

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ (TÜLOMSAŞ) Genel Müdürlüğünce, Milli Tren Projesi'nde istihdam edilmek üzere 30 mühendis alınacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Genel Müdürlük, Milli Tren Projesi'nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli statüde 20 makine, 10 elektrik-elektronik alanından olmak üzere 30 mühendis alımı için yazılı ve sözlü sınav yapacak. Adaylara, atama onayları hariç, tüm tebligatlar ve duyurular http://www.tulomsas.com.tr internet adresinden yapılacak.

Başvuruları 10 Temmuz'da başlayacak ve 23 Temmuz'da sona erecek sınav, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesinde 27 Ağustos'ta yapılacak.

Yazılı sınavda başarılı olarak sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylara, bu sınavın tarihi ve yeri ayrıca duyurulacak. Nihai başarı listesi http://www.tulomsas.com.tr adresinde ilan edilerek, alımı yapılacaklara yazılı tebligatta bulunulacak. 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mahmut demikolllllu17 Temmuz 2017 22:26

    yeni işe alınacak mühendislerin 1-müesseseniin her postasında enaz birer hafta staj.2-diğer bağlı ortaklıklarda enaz birer ay staj.3-TCDD (ankara) nin teknik birimlerinde enaz 2 hafta staj,4-demiryolu araçlarının imalatıyla ilgili yurt dışı enaz 6 ay eğitim.5- işletmelerde atelyelartda depolarda 3 hafta staj.........Bu eğitimler bilgili uzman refakatinde topluca yapılmalı.Mühendislerin yabanci dil bilmeler avantajlı olacaktır.stajyerler öğrendiklerini bir dosya halinde tanzim edilecek ve bir sınava tabi tutulacak olmalıdır..stajlar (iş yerinde enaz altı ay çalıştıktan sonra başlamalı)bunlar kadroya geçtikten sonra AR-GE lerde ve piyasada da araştırmalarını sürdürmeli vede rahat çalışmaları sağlanmalı.her fuara sempozyunlara toplantilara katılmalılar.Yine de 20 yılda ancak bir demiryolcu olabilirler.Çalışanlara değer imkan iyi maaş verildiğinde verimli olurlar.şimdiden başarılar

  • İstemezük06 Temmuz 2017 13:57

    Cami hocası ,rabiacı alsinlar .muhendisde neymiş