BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilletvekili listelerinde fırtına----

Milletvekili listelerinde fırtına

Milletvekili listelerinde fırtına
14 Mayıs 2018 - 03:58 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, seçime doğru siyasi partilerdeki son gelişmeleri köşesine taşıdı. Akşener, İnce'nin teklifine ne yanıt verdi? Milletvekili listelerini ne bekliyor? Yıldırım ve Kılıçdaroğlu nereden aday olacak? İşte Selvi'nin o yazısı:

Muharrem İnce’nin Meral Akşener’i ziyaretinde ilginç bir diyalog yaşanıyor. İnce, “Siz ikinci tura kalırsanız beni yardımcı olarak alır mısınız” diye soruyor. Akşener, “Olabilir” diyor.

İnce bu kez, “Ben ikinci tura kalırsam siz benim yardımcım olur musunuz” diye soruyor. Akşener, “Yardımcınız olmam. Çünkü ben Cumhurbaşkanı seçileceğim” karşılığını veriyor.

Akşener’in bu tavrı sürpriz değil. Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül’ün ortak adaylığı teklifini getirdiğinde de Akşener benzer bir tavır sergilemişti. Karamollaoğlu, “Abdullah Gül aday olursa Erdoğan ilk turda seçilemiyor” demiş, Akşener’den Gül’ü desteklemesini istemişti. Akşener, “Sizinle aynı kanaatte değilim. İkinci tura ben kalıyorum. Ben Cumhurbaşkanı seçileceğim” diye kestirip atmıştı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tekaüt14 Mayıs 2018 11:54

    A - Partisini - B Partisini C - Partisini D - Partisini savunanlar!... "25 Haziranda seçim sonuçları ortaya çıkacak takmayın kafanıza"Siz bakmayın kelimeleri süsleyip güzel cümle kuran köşe yazarlarına ve anketlere onlar her seçimde ahkam keserler!...Lakin seçim sonuçlarına göre yine kelimeleri süsleyip güzel cümle kurarak kendilerini haklı çıkarırlar... KİM SEÇİLRSE SEÇİLSİN TÜRKİYEM'İN GELECEĞİ İÇİN EN HAYIRLISI GELSİN DUAM BU...!

  • Türkoğlutürk 14 Mayıs 2018 11:10

    Devr i sabık yapmayacağını söyleyen sayın ince. Size oy vermem. Ben son 15 yılda yapılan hırsızlık rüşvet yolsuzluk yapanlardan hesap sorulmasından yanayım. Kim komisyon aldıysa servetine el konulsun. ANLADIN SEN ONU KOYUN

  • doğru14 Mayıs 2018 10:16

    bu ülkeye ali babacan gibi donanımlı bilgi yüklü az konuşan sesini yükseltmeyen liderler gelmeli,kim yüksek ses tonuyla konuşuyorsa,ağzı laf yapıyorsa o boş bir insandır...

  • POLAT ALEMDAR14 Mayıs 2018 09:46

    eğer muhharrem ince veya meral akşener cumhurbaşkanı olursa bu Türkiye 50 yıl ileri gider.lütfen konuşmalarını bir dinlermisiniz.ilkokul öğrencisini bunların yerine çıkartsanız sizlere daha güvenilir ve gelecekle ilgili neler yapacaklarını sizlere anlatır.artık karar sizlerin.

  • Itri14 Mayıs 2018 08:48

    Milli ucagimizin goklerde oldugunu anlatsin. Veya reza zerraptan rusvet almayan bakanlarin niye aday yapilmadigini aciklasin. Adamalar komploya kurban gitti, cikinova dediler kenariya cekildiler

  • KILIÇ14 Mayıs 2018 08:09

    İNCE MİTİNGE GELEN VATANDAŞA FİZİK DERSİ VERİYOR GÜLMEKTEN DURAMIYORUM UZAYDAN GELMİŞ GİBİ MERAL HANIM DEMİRELDEN DERS ALMIŞ OLMAYACAK DUYA AMİN DER GİBİ BOŞ VAADLER BUNLARDAN BİR ŞEY ÇIKMAZ BU ÜLKEYİ SOKAKTA BULMADIK OYUMUZU HAK EDEN LİDERE VERELİM (M)

  • Recai14 Mayıs 2018 08:47

    En azindan yerli ucak goklerde, milli oto yollarda, faizler dusecek gibi yalanlari anlatmiyor. Sonucta musluman adam, yalan atmiyor.

  • vatandas14 Mayıs 2018 08:41

    bundan once oyumu verdim de ne oldu. O sarayda sefa surerken biz enflasyon altında eziliyoruz. Bundan sonra asla oy moy yok. Hava alırlar.