BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilas'ta orman yangını----

Milas'ta orman yangını

Milas'ta orman yangını
01 Eylül 2017 - 15:23 www.finansgundem.com

Muğla'nın Milas İlçesi Akbük Mevkii'nde çıkan yangın havadan ve karadan müdahale ile 2.5 saatte güçlükle söndürülürken, 8 hektarlık ormanlık alan küle döndü

Muğla'nın Gökova Körfezi'nin dünyaca ünlü Akbük Koyu'ndaki çam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda bugün saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Yangına 2 amfibik uçak, 3 helikopter 20 arazöz 2 dozer ile havadan ve karadan müdahale edildi.

Milas Orman İşletmesi Müdürlüğü’ne bağlı Ören Şefliği ekiplerin ilk müdahaleyi yaptığı yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla genişledi.

akbuk-2

Bölgeye çevreden takviye orman ekipleri sevk edildi. Alevlere 3 uçak, 6 helikopterle havadan, 20 arazöz, 2 dozer, 1 su tankeri, 3 hizmet aracı, 1 ilk müdahale aracı, 10 teknik personel ve 40 orman işçisiyle de karadan müdahale edildi.

akbuk-1

2.5 saat süren çabalar sonucunda, alevler güçlükle söndürülürken, 8 hektarlık kızılçam ormanı küle döndü. Jandarma yangının çıkış nedeniyle ilgili  soruşturma başlattı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)