BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMicrosoft çalışanı kiralık katil tutarak katliam yaptırdı!----

Microsoft çalışanı kiralık katil tutarak katliam yaptırdı!

Microsoft çalışanı kiralık katil tutarak katliam yaptırdı!
09 Nisan 2024 - 09:16 www.finansgundem.com

Utah kentinde yaşayan ve Microsoft gibi dev bir şirkette çalışan 42 yaşındaki Christopher Robin Pence'in korkunç cinayet planı gün yüzüne çıktı.


ABD'nin Utah kentinde yaşayan 42 yaşındaki Christopher Robin Pence, kiralık katil ile anlaşarak evlat edindiği 5 çocuğun ebeveynlerini öldürdüğü için dün hakim karşısına çıktı.

Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri olan Microsoft'ta çalışan adamın "dark web" olarak da bilinen ve internet dünyasının yasa dışı işler için kullanılan gizli forumları aracılığıyla bir kiralık katille anlaştığı açıklandı.

Hakim karşısına çıkarılan Pence, yaşadıklarını itiraf etti. Pence, 16 bin dolarlık Bitcoin karşılığında evlat edindiği 5 çocuğun ebeveynlerini öldürme talimatı verdiğini itiraf ederken korkunç plan ise uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

Pence, evlat edindiği çocukların biyolojik anne ve babasının çocuklara işkence ettiğini düşündüğünü söylerken bu sebeple planı organize ettiğini söyledi. 35 yaşındaki adam ve 38 yaşındaki kadının ölümünden sonra FBI soruşturma başlatmış ve Pence'i sorgulamıştı.

Çıkarıldığı mahkemede suçlu bulunan Pence'e 7 yıl hapis cezası verildi. (Sözcü)

Moskova'daki katliamdan kurtulan Türk genci konuştu!

 

Moskova katliamcısından şok itiraf: 10 bin dolara anlaştık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)