BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMichelle Obama 30 milyon dolara kitap yazdı----

Michelle Obama 30 milyon dolara kitap yazdı

Michelle Obama 30 milyon dolara kitap yazdı
27 Şubat 2018 - 10:38 www.finansgundem.com

ABD eski Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, bir yayın eviyle 30 milyon dolara anlaşarak kitap yazdı

ABD’nin eski Başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama, Kongre ara seçimlerinden bir hafta sonra 13 Kasım’da anı kitabının piyasaya çıkacağını açıkladı.

Kitabın ismi ‘Olmak (Becoming)’. Michelle Obama, kitabını anlatırken, “Umarım benim yolculuğum okuyuculara ilham kaynağı olur ve olmak istedikleri şeyi olmak için cesaret bulurlar. Hikâyemi paylaşmak için sabırsızlanıyorum” dedi. Kitabın 24 dilde yayınlanacağı açıklandı. Bunlar arasında Arapça da var. Daha önce Amerikalı first lady’lerin kitapları yüksek satış rakamları yakalamıştı. Michelle Obama’nın kitabına da büyük ilgi olması bekleniyor. Michelle Obama, 2012 yılında bahçe işleri üzerine bir kitap çıkarmıştı. Barack Obama ve Michelle Obama’nın Penguin Random Yayınevi ile 30 milyon dolarlık bir anlaşma yaptığı ifade ediliyor. Haberlere göre bu anlaşmaya Obama’nın çıkaracağı bir kitap da dahil.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)