BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP'den AK Parti'ye geçti----

MHP'den AK Parti'ye geçti

MHP'den AK Parti'ye geçti
27 Eylül 2013 - 12:58 www.finansgundem.com

Tokat’ın Turhal ilçesine bağlı Şenyurt Beldesi Belediye Başkanı MHP’li Cafer Ünal Arslan, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti

Şenyurt Beldesi Belediye Başkanı MHP’li Cafer Ünal Arslan'ın AK Parti'ye katılımı için Tokat'taki il binasında tören düzenlendi. Törende konuşan AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Arslan’ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu söyledi.
Genel merkezin onayıyla birlikte Arslan’ın AK Parti’ye geçişinin onaylandığını söyleyen Eroğlu, "Şenyurt Belediye Başkanımızı Ak Parti belediyeciliğine ve yine başkanımızı Ak Parti’ye kazandırmanın mutluğunu ve gururunu sizlerle paylaşıyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Belediye Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında yine başarılar diliyorum. İnşallah Ak Parti Belediyeciliğini iyi anlayan, özümseyen ve bu doğrultuda çalışmalarını yukarı seviyelere çıkarmasını diliyoruz ve buna inanıyoruz" dedi.
"AK PARTİDE OLMAKTAN MUTLUYUM"
MHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Cafer Ünal Arslan ise "Her geçen gün dünyada büyüyen, güçlenen, dünyada itibarı artan bu ülkenin çocuğu olmaktan gurur duyuyorum. Türk siyasetinin önünü açan ve toplumun genişleten sayın Başbakanımız ve siyasi kadroları ile aynı safta olup hak yolunda çalışmaktan büyük bir onur duyuyorum" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)