BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP'de ortalık karıştı!----

MHP'de ortalık karıştı!

MHP'de ortalık karıştı!
13 Haziran 2015 - 14:14 www.finansgundem.com

O isim disipline sevk edildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeniden aday yapılmayan ve seçim günü parti aleyhine eleştirel açıklamalar yapan Sinan Oğan’ın ihracını istedi.

Sinan Oğan disipline sevk edildi 

7 Haziran Milletvekili seçimlerinde aday gösterilmeyen Sinan Oğan’ın ihracına giden yolu ise seçimin ilk gününde attığı twitler etkili oldu. Sinan Oğan, attığı twitinde, “Türk Milliyetçilerinin partisi MHP, Osmanlının başkenti, Türk Dünyasının göz bebeği İstanbul'da HDP'nin gerisinde kaldı. Başarı nerede?” kullandığı ifadeleri MHP'de büyük yankı buldu.
 
"HAKKIMIZDA DEVLET VERMİŞ FERMANI"

İhracı için düğmeye basıldıktan sonra ise “Hakkımızda Devlet vermiş fermanı, ferman padişahın Ülkücü gönüller bizimdir” diye bir twit attı ve Dadaloğlu’nun sözlerinin yer aldığı türküyü paylaştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALPTUĞ13 Haziran 2015 23:06

    Yufka yüreklilerle korkaklarla çetin yollar aşılmaz , yürü aslanım doğru bildiğin yolda yolun bahtın açık korkma ülkücüler yanında.

  • hahaha13 Haziran 2015 16:12

    ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAYAN KENDİNİ ASLA YENİLEYEMEZ VE YENİLEYEMEDİĞİ AÇIKCA ORTADA.MHP KONGRYE GİDİP YENİ DİNAMİK BİR GENEL BAŞKAN SEÇMELERİ LAZIM.YOK SA KUMDA OYNAMAYA DEVAM