BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP seçim bürosuna saldırı: 1 ölü----

MHP seçim bürosuna saldırı: 1 ölü

MHP seçim bürosuna saldırı: 1 ölü
26 Ocak 2014 - 18:03 www.finansgundem.com

MHP Esenyurt seçim bürosuna yapılan silahlı saldırıda partinin basın danışmanı hayatını kaybetti

Esenyurt’ta bulunan MHP Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında büro önünde bekleyen MHP’liler ile karşıt görüşlü bir grup arasında tartışma çıktı. Gerginliğin büyümesiyle karşıt görüşlü grup, MHP’lilere silah, bıçak ve sopalarla saldırdı. Saldırıda 7 kişi yaralandı. Yaralılardan, partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız, kaldırıldığı  Esenyurt Devlet hastanesi'nde hayatını kaybetti.
 Yaralıların kaldırıldığı Esenyurt Devlet Hastanesi’ne gelen MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, "İrtibat büromuzun açılışında adayımızın konuşması esnasında organize bir grup, silah bıçak ve taşlarla arkadaşlarımıza saldırmıştır. Orada PKK’lılar var. Seçim irtibat bürosu açılırken tahrikler oluyor. Elleri silahlı, taşlı, bıçaklı bir grup gelip ateş açıyorlar. Cengiz Akyıldız kalbinin üstünden tek kurşunla vuruluyor" diye konuştu.  Hastane önünde bekleyen partililere seslenen MHP Milletvekili Adan, “Genel Başkanımız, merkezimiz olayı takip ediyor. Milletimize yakışır bir şekilde süreci takip etmenizi istirham ediyorum. Allah birliğimizi bozmasın” uyarısında bulundu. MHP Milletvekili Meral Akşener de hastaneye geldi.

İL BAŞKANINDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI
 
Sağduyu çağrısında bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan da şunları söyledi: “İnşallah bu saldırının devamı ya da bu saldırılarla ilgili sağduyudan yoksun bir yapı yoktur. Biz MHP olarak itidalli davranmaya çalışıyoruz. Ama emniyetin bu kadar kalabalık bir grupla MHP’ye yapılan bir saldırıyı bir gün içerisinde çözmesi gerekir. Acil olarak emniyetin bu konuya hassasiyet göstermesi, çünkü 2 yaralımız silahla, 4 tanesi bıçak ve taşla yaralanmıştır. Türkiye maalesef zor şartlardan geçmektedir. Sorumluluğumuz gereği biz bütün arkadaşlarımıza itidal tavsiye ediyoruz. Bunun kardeş kavgasına dönüşmemesi adına hükümetin 10 katı ehemmiyet göstermesi, bu olayın acilen faillerinin tespit edilerek kardeş kanının akıtılmaması adına bir provokasyonun çok hızlı önlenmesi gerekir.”
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)