BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMGK olağanüstü toplanıyor mu?----

MGK olağanüstü toplanıyor mu?

MGK olağanüstü toplanıyor mu?
27 Mart 2014 - 15:30 www.finansgundem.com

Türkiye'nin zirvesindeki isimlerin dinlendiği ses kayıtları internete düşünce MGK olağanüstü toplanma kararı aldı

Bugün internete düşen ve 4 önemli ismin Türkiye'nin Suriye planını masaya yatırdığı görüşmenin ses kayıtlarının internete düşmesiyle MGK olağanüstü toplanma kararı aldı.

Hükümete yönelik 17 Aralık operasyonunun ardından yayınlanmaya başlayan ses kasetleri olayında artık devlet sırları ifşa edilmeye başladı. Ülkenin güvenliği tehlikeye atan son ses kaydı Ankara'yı ayağa kaldırdı.

Devlet sırlarının ifşa edilerek güvenlik zaafiyeti yaratılması üzerine Milli Güvenlik Kurulu olağanüstü toplantı kararı aldı.

MİT TEYAKKUZDA, DIŞİŞLERİ DİDİK DİDİK ARANIYOR

Öte yandan ses kaydının ortaya çıkmasıyla birlikte Dışişleri Bakanlığı'nda teyakkuza geçildi. Bakanlık binasında deyim yerinde ise didik didik arama başlatıldı.

MGK TOPLANIYOR İDDİASINA YALANLAMA

Suriye'ye bu ülkede ve Türkiye'de yaşanan son gelişmeler üzerine, Milli Güvenlik Kurulu'nun olağanüstü toplanacağı iddia edilmişti. Başbakanlık kaynakları MGK'nın olağanüstü toplanacağı iddiasının gerçek olmadığını belirtti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkiye27 Mart 2014 15:49

    Yok süper güç oluyoruz, yok o kadar güçleniyoruz ki önümüzü kesmeye çalışıyorlar, daha kriptolu telefonunun, devlet toplantılarının güvenliğini sağlayamayan, en gizli toplantılarını dahi dinlenebilen hükümet mi bunları başarıyormuş, çok komik duruma düşüyoruz, gülelim mi ağlayalım mı belli değil..