BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den serinleten haber----

Meteoroloji'den serinleten haber

Meteoroloji'den serinleten haber
16 Temmuz 2023 - 10:35 www.finansgundem.com

Marmara'da sıcaklıklar gerilerken, Türkiye'nin genelinde hava sıcaklıkları devam ediyor. Uzmanlar halkı öğle saatlerinde dikkatli olma noktasında uyardı.

Marmara Bölgesinde hava az bulutlu ve güneşli. Sıcaklık Edirne ve Bursa dolaylarında 35-36 derecelere geriledi. Diğer illerde ise 30-31 derecelerde seyrediyor.

Ege Bölgesi açık, güneşli bir gökyüzüne sahip. Sıcaklık iç kentlerde 30-31, kıyı kesimlerde ise 35-40 derece arasında ölçülüyor. Pazartesi günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

Akdeniz Bölgesinde hava güneşli. Sıcaklık Antalya ve Adana'da 42, Kahramanmaraş ve Hatay'da 39 derece ölçülüyor. Bölge halkının öğle saatlerinde dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

İç Anadolu Bölgesinde hava az bulutlu. Sıcaklık Ankara ve Eskişehir'de 32, Kayseri'de 29, Sivas'ta 25 derece ölçülüyor.

Karadeniz Bölgesinde sıcaklık en yüksek 28-29 derecelerde ölçülüyor. Bölgenin orta ve batı kesimlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava görülürken doğu kentlerde gök gürültülü sağanaklar etkili oluyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimleri 25-26 derecelik sıcaklık ile parçalı bulutlu bir havaya sahip. Bölgenin batı kentlerinde ise güneş bolca görülüyor, sıcaklık 33-34 derecelerde ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hava güneşli. Sıcaklık Gaziantep ve Adıyaman'da 38, Diyarbakır'da 39, Şanlıurfa'da 40 derece ölçülüyor. Bölge halkının sıcak çarpmasına karşı dikkatli olmasında fayda var. (CNN Türk)

Afrika sıcakları daha da bunaltacak

6 ilde sıcaklık rekoru kırılacak! İstanbullulara uyarı

Trakya'da aşırı sıcaklar 48 kişiyi hastanelik yaptı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)