BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den fırtına ve yağış uyarısı----

Meteoroloji'den fırtına ve yağış uyarısı

Meteoroloji'den fırtına ve yağış uyarısı
04 Kasım 2023 - 13:35 www.finansgundem.com

Meteoroloji, İstanbul, Trakya ve Ege'nin kıyı kesimleri için fırtına ve yağış uyarısı yaptı. Çanakkale'de kuvvetli rüzgar nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri yapılamazken, Bursa ile İstanbul arasındaki deniz otobüsü seferleri de iptal edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, İstanbul'da etkili olacak rüzgar fırtınaya dönüşecek. Kuvvetli rüzgarın öğle saatlerinden itibaren etkisini artırması bekleniyor.

Marmara'nın kuzey ve batısı ile kıyı Ege'de de kuvvetli fırtına yaşanacak. Rüzgarın hızının yer yer 100 kilometreye kadar ulaşacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağış, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir'in batı ilçelerinde etkili olacak.

Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal edildi

Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamada, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada güzergahlarında bugünkü arabalı vapur seferlerinin olumsuz hava koşullarından dolayı iptal edildiği duyuruldu.

Açıklamada, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir feribot seferlerinin tarifeye uygun sürdüğü, Lapseki-Gelibolu seferlerinin ise saatsiz devam ettiği ifade edildi. 

BUDO hattında sefer iptalleri

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüslerinden (BUDO) yapılan açıklamaya göre, saat 13.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 14.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas), 15.25 Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri iptal edildi.

BUDO'nun saat 16.45 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 17.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri de gerçekleştirilemeyecek.

Meteoroloji'den 4 kente turuncu 8 ile sarı uyarı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)