BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den 7 il için uyarı!----

Meteoroloji'den 7 il için uyarı!

Meteoroloji'den 7 il için uyarı!
18 Haziran 2015 - 15:04 www.finansgundem.com

Meteoroloji Edirne, Çanakkale'nin doğusu Balıkesir, Bursa Bilecik, Kütahya ve Eskişehir için kuvvetli yağış uyarısında bulundu

Dün gece yarısı başlayan yağmur, 15 dakikada Çanakkale ve Edirne'de hayatı felç etti. Güne yağmur ile başlayan İstanbullular ise trafikte zor anlar yaşadı. İstanbul'da yağışların 15:00'e kadar devam edeceğini, 18:00'den ise havanın parçalı bulutlu olacağını belirten meteoroloji; Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Bursa, Kütahya, Bilecik ve Eskişehir için ise kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji, Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Kuvvetli yağışın öğleden sonra Edirne, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya ve Eskişehir'de etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan hava tahmin raporunda, bugün kuzeybatı kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların öğleden sonra Edirne, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)