BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den 20 kent için kritik uyarı!----

Meteoroloji'den 20 kent için kritik uyarı!

Meteoroloji'den 20 kent için kritik uyarı!
13 Kasım 2023 - 14:20 www.finansgundem.com

Hava durumu uzmanları tarafından yapılan tahminlere göre, öğleden sonra Bolu, Karabük çevresi ile Ankara'nın kuzey ve batı ilçelerinde, akşam saatlerinden itibaren ise Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor.


Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre Batı Karadeniz ile Ankara'nın kuzey ve batı ilçeleri için sağanak uyarısı yapıldı. Meteoroloji uyarı haritasında ise 20 kent için "sarı" alarm verildi. İşte o illerimiz...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminine göre, öğleden sonra Bolu, Karabük çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batı ilçelerinde, akşam saatlerinden itibaren de Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Kuvvetli yağışların meydana getirebileceği sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar ile dik yamaçlarda heyelan riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji uyarı haritasında Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Zonguldak, Bartın, Karabük, Yalova ve Düzce için "sarı" alarm verildi.

Yağmurdan sonra soğuk hava! Meteoroloji'den 13 il için uyarı

 

2 günlük yağışın ardından barajlarda son durum

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)