BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji uyardı: Temmuz sıcakları geri döndü!----

Meteoroloji uyardı: Temmuz sıcakları geri döndü!

Meteoroloji uyardı: Temmuz sıcakları geri döndü!
23 Eylül 2023 - 12:36 www.finansgundem.com

Hafta sonu hava durumuyla ilgili güncel tahminlere göre, Türkiye'nin farklı bölgelerinde hava sıcaklıkları değişiklik gösterecek.


Yapılan son tahminlere göre yağışlı hava, yurdun kuzeydoğu kesimlerinde etkili olacak. Hava sıcaklığı, güneyde yükselirken kuzeyde mevsim normallerinde seyredecek.

Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu bölgelerinde termometreler 39 dereceye kadar çıkacak. Üç büyük ilde yağış beklenmiyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de sıcaklık artacak. Bu kentlerde özellikle 11.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalınmaması uyarısı yapıldı.

Yapılan değerlendirmelere göre; Şanlıurfa ve Mardin'de ilçe bazında çok hafif düzeyde toz taşınımı görülebilir.

"İlçe bazlı 38-39 derecelere varan sıcaklıkların görülmesini bekliyoruz"

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Kenan Yüksel, yapılan son tahminlere ilişkin şunları kaydetti;

"Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde yağış geçişlerinin görülmesini bekliyoruz. Özellikle Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Kars, Ardahan, Erzurum, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde önümüzdeki günlerde yağış var.

Sıcaklıklar güney, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyredecek. Kuzeydoğu kesimlerde ise mevsim normalleri civarında sıcaklıkların görülmesini bekliyoruz.

Özellikle sıcaklıkların en yüksek olacağı yerler yine Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi. Buralarda da 37 derecelere varan hatta Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ilçe bazlı 38-39 derecelere varan sıcaklıkların görülmesini bekliyoruz.

Ankara'da 26 derece olan mevsim normalleri sıcaklığının hafta sonunda 31 dereceye kadar ulaşmasını bekliyoruz. İstanbul'da 27 derece olan mevsim normalleri 32 dereceye kadar yükselecek. İzmir'de ise mevsim normalleri olan 27-28 dereceler 32 derece olacak."

2024'e dair korkutan sıcaklık araştırması

 

Son 53 yılın en sıcak ikinci ağustos ayı yaşadık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)