BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeşhur işadamı kadın oldu!----

Meşhur işadamı kadın oldu!

Meşhur işadamı kadın oldu!
13 Mayıs 2013 - 12:01 www.finansgundem.com

Meşhur İngiliz işadamı Richard Branson girdiği iddiayı kaybedince ’hostes’ oldu

Dünyaca ünlü Virgin Şirketler Grubu’nun CEO’su, İngiliz işadamı Richard Branson, AirAsia havayolu şirketinin sahibi Malezyalı yatırımcı arkadaşı Tony Fernandes ile girdiği iddiayı kaybedince ’hostes’ oldu.
2010 yılında Formula 1 yarışları üzerine girdikleri bir iddiayı kaybetmesinin ardından bu sene Fernandes’in AirAsia Havayolu şirketine ait Avustralya-Malezya arasında sefer yapan bir uçakta hosteslik yapan ünlü milyarder, bu işi de hakkıyla yerine getirdi. Her hostes gibi kırmızı etek ve ceket giyen Branson, siyah fileli çorap ile topuklu ayakkabıyı da ihmal etmedi. 3 yıl önce girdiği iddianın gereğini ancak yerine getiren İngiliz iş adamının hosteslik deneyimi esnasındaki rahat ve neşeli tavrı ise dikkat çekti. Gazetecilerin yaptığı işten memnun olup olmadığı yönündeki sorularını yanıtlayan Richard Branson, ’Hep hostes olmak istemiştim fakat normal hayatıma geri döneceğim gibi görünüyor.’ şeklinde konuştu. İlginç hosteslik deneyimi esnasında normal bir hostesin yaptığı hiçbir şeyi ihmal etmeyen ünlü milyarderin, ikram servisi sırasında arkadaşı Fernandes’in üzerine portakal suyu dökmesi de renkli anlara sahne oldu. 4 milyar sterlinin üzerinde olduğu tahmin edilen devasa bir servete sahip Richard Branson’ın hosteslik yaptığı bu tarihi uçak seferinin tüm gelirinin ise Avustralya kaynaklı bir yardım kuruluşuna bağışlanacağı bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)