BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMesaide oyun oynayan çalışana büyük ceza----

Mesaide oyun oynayan çalışana büyük ceza

Mesaide oyun oynayan çalışana büyük ceza
28 Aralık 2022 - 08:25 www.finansgundem.com

Japonya'da kamu sektöründe çalışan bir kişi ofis bilgisayarında 275 saat oyun oynadı. Çalışana 10 maaş kesinti cezası verilmesi talep edildi.

Japonya'da Yokohama Belediyesi Kadastro Dairesi'nde bir çalışanın, meslektaşının şikayeti sonrası yapılan incelemede iş bilgisayarındaki faaliyetleri izlendi. Çalışanın, Aralık 2021-Ağustos 2022'de, günlük 30 dakikadan 3 saate kadar toplamda 275 saat iskambil oynayıp, sudoku ve bulmaca çözdüğü ortaya çıktı. Disiplin Kuruluna sevk edilen çalışana 5 ay boyunca yüzde 10 maaş kesintisi cezası verilecek.

Ceza alan kişinin meslektaşı, "Oldukça fazla tıklama sesi duyuyordum ve alışılmadık bir durumdu. İzledim ve oyun oynuyordu." ifadelerini kullandı.

Ulusal basına göre, çalışan, "Rahatlamak için oyun oynuyordum. İşimi etkilemedikçe kısa süreli oynamamın sorun olacağını düşünmedim." diye konuştu.

Körfez'i kirleten gemiye milyonluk ceza

 

Drift pahalıya patladı: 19 bin 115 lira ceza

 

Cezaevindeki sahte doktordan şaşırtan talep!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)