BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMert Güler, Türkiye'den Hindistan'a Mevlana ile aşk köprüsü kurdu----

Mert Güler, Türkiye'den Hindistan'a Mevlana ile aşk köprüsü kurdu

Mert Güler, Türkiye'den Hindistan'a Mevlana ile aşk köprüsü kurdu
13 Mart 2017 - 15:21 www.finansgundem.com

Mert Güler, Türkiye'den Hindistan'a Mevlana ile aşk köprüsü kurdu. 101 ülkeden yüzlerce insan "Mevlana ve Aşk" sınıflarında buluştu

Her yıl mart ayında Hindistan'ın Rishikesh şehrinde düzenlenen Uluslararası Yoga Festivali'ne Mert Güler'in "Mevlana ve Aşk - Rumi Love Meditation" dersleri damga vurdu. 101 ülkeden gelen katılımcılara Güler, Sema çalışmaları yaptırdı.

Bu yıl 29.su düzenlenen festivale ilk Türk eğitmen olarak 3. kez katılan Mert Güler'in Mevlana ve sufiliği anlattığı, sema çalışmaları yaptığı dersi onlarca ülkeden yüzlerce kişinin büyük ilgisiyle karşılandı. Güler, Mevlana ve sufi öğretisini Anadolu topraklarından yoganın doğduğu topraklara, Rishikesh'e taşıdı.

Mert Güler festivalle ilgili görüşlerini: "Mevlana sadece ülkemiz topraklarında değil, tüm dünyada büyük bir aşkla takip ediliyor ve Hindistan da onun en yakından bilindiği ülkelerden biri. Aşkı tüm dünyaya yayan Mevlana'nın öğretilerini Hindistan'da farklı ülkelerden katılımcılarla paylaşmak büyük bir lütuf. Katılımcıların enerjisi çok yüksek oluyor çünkü buraya aşk, barış yaymak ve tek bir yürek olmak için geliyorlar. Deneyime üst düzeyde açıklar ve yüreklerini gerçekten ortaya koyuyorlar. Olağanüstü yüksek enerjili paylaşımlar yaşanıyor. Benim ve elbette öğrencilerim için de tarifsiz deneyimler.” cümleleriyle ifade etti.

Dünyanın en büyük Yoga festivallerinden biri olarak kabul edilen IYF'ye (International Yoga Festival) bu yıl binin üzerinde kişi katıldı. Yogadan ayurveda ve alternatif tıpa kadar yüzlerce dersin yer aldığı programda dünyaca isimler de yer alıyor. Gurmukh, Tommy Rosen, Kia Miller gibi dünyaca ünlü Yoga eğitmenlerinin yanı sıra kitapları Türkiye'de de büyük ilgi gören Mooji ve Prem Baba gibi üstadlar da her yıl festivale konuk oluyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)