BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMersinli Hande'nin rüyası gerçek oldu: O artık bir düşes----

Mersinli Hande'nin rüyası gerçek oldu: O artık bir düşes

Mersinli Hande'nin rüyası gerçek oldu: O artık bir düşes
23 Eylül 2022 - 16:14 www.finansgundem.com

Mersinli Hande Macit, Almanya’nın Mecklenburg-Vorpommern Dukalığı’nın Veliaht Prensi Georg Alexander ile evlenmesinin ardından ''düşes'' unvanını aldı

Mersin’in Tarsus ilçesinde doğan ve eğitim amacıyla Hollanda’nın Rotterdam kentine giden Hande Macit, Almanya’nın Mecklenburg-Vorpommern Dükalığı’nın Veliaht Prensi Georg Alexander'a aşık oldu. Macit veliaht prensle dün evlendi ve 'düşes' oldu.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Mersin'in Tarsus ilçesinde doğan Hande Macit, 12 yıl önce üniversite öğrenimi için Hollanda'nın Rotterdam kentinde tanıştığı Almanya’nın Mecklenburg-Vorpommern Dükalığı’nın Veliaht Prensi Georg Alexander ile dünya evine girdi.

Bir barda tanıştığı Georg Alexander'a aşık oldu ve kısa süre sonra çift bir ilişkiye başlayan Macit, Nisan 2021'de nişanlandıklarını duyurdu. Nişan fotoğraflarının sahibi de ünlü kraliyet fotoğrafçısı Patrick van Katwijk'di.

Mersinli Hande, Düşes oldu - Magazin - ODATV

Eşiyle tanışmaları sırasında onun prens olduğunu bilmediğini söyleyen Macit, “Eğlencede yanıma geldi. Sohbet sonrası telefonumu aldı. Bir hafta sonra Almanya’dan Hollanda’ya geldi. Prens olduğunu tanışmamızdan iki hafta sonra öğrendim” dedi.

İkili geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi. Veliaht prens ile evlenmesi nedeniyle Hande Macit, Mecklenburg Düklüğü'nde 'düşes' unvanı aldı.

Prens Alexander ve Düşes Hande, Rotterdam'da sakin bir hayat sürerken, basına açıklamalarda bulunan Hande Macit mutlu olduğunu ancak unvan ile hayatında çok da bir şey değişmediğini ifade etti.

Fransa Ulusal Meclisi, taciz ve şiddet vakaları ile gündemde

 

İngiliz hükümetinden vergi indirimi mesajı

 

Meghan Markle: İstanbul muhteşem bir yer

 

Yönetmen açıkladı: Avatar 2 için neden 13 yıl bekledi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)