BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMerkez'in kararı olumlu----

Merkez'in kararı olumlu

Merkez'in kararı olumlu
27 Ocak 2014 - 13:05 www.finansgundem.com

HSBC Portföy Yönetimi Merkez Bankası'nın ara toplantı kararını olumlu analiz etti


Merkez Bankası politika tedbirlerini görüşmek üzere salı akşamı toplanacağını duyurdu. Bunun üzerine HSBC rapor yayınladı.

HSBC Portföy Yönetimi Tarafından Hazırlanan Analiz Raporu:
 
"Merkez Bankasi olaganustu toplanma karari aldi!!!!
Merkez Bankasi'nin internet sitesinde yer alan duyuruya gore Banka, yakin donem gelismelerin degerlendirilmesi ve fiyat istikrari icin gerekli politika tedbirlerinin alinmasi amaciyla Para Politikasi Kurulu'nu 28 Ocak'ta olaganustu toplama karari alirken, toplantiya iliskin kararin 24:00'te aciklanacagini ifade etti.
Hatirlatmak gerekirse Merkez Bankasi'nin yapabileceklerine iliskin gectigimiz hafta gonderdigimiz bilgilendirme notlarinda Banka'nin bir alternatifinin de ara bir Para Politikasi Kurulu toplantisi olabilecegini belirtmistik.
Banka'nin ara bir PPK toplantisi yapacagini aciklamasini olumlu degerlendirmekle birlikte, gerek Turk lirasinin gerekse piyasalarin seyri acisindan onemli olacak olgunun Banka'nin alacagi kararlar olacagini hatirlatiyoruz.
Merkez Bankasi'nin aciklamasi sonrasinda UsdTry kuru 2.39 seviyelerinden 2.333 seviyelerine gerilerken, (0.5*Eur + 0.5*Usd) sepeti de 2.825'lerden 2.764 seviyelerine geriledi. "
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • reis 27 Ocak 2014 22:34

    karseşim bu muhalefet ekonomiden anlamıyor dedikce tayyib beye kızdılar faiz lobisi böyle istiyor dedikce nerde faiz lobisi dediler alsana faiz yarın

  • Teknik27 Ocak 2014 18:13

    Dolar/TL aşırı alım bölgesindeydi. Bugün bir bahane bulup gevşeyecekti zaten.