BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMerkel'den Türkiye için şok dinleme cevabı----

Merkel'den Türkiye için şok dinleme cevabı

Merkel'den Türkiye için şok dinleme cevabı
18 Ağustos 2014 - 19:33 www.finansgundem.com

Almanya'nın Türkiye'yi Merkel'in talimatıyla dinlediği iddialarına ilişkin Merkel'den şok açıklama...

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Federal İstihbarat Teşkilatı'nın (BND) Türkiye'ye yönelik dinleme ve izleme faaliyetlerinde bulunduğu iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada; "Alman istihbaratının çalışmasıyla ilgili bilgi veremem" demekle yetindi.

Merkel, gerekirse bu konudaki bilginin Alman Parlamentosu'nda istihbarat kuruluşunu denetleyen komisyona verileceğini söyledi.

Alman haber ajansı dpa'ya göre Letonya'da konuyla ilgili sorulara cevap veren Merkel, daha önce yaptığı 'dostlar arasında casusuluk olmaz' açıklamasıyla da ABD'yi kast ettiğini dile getirdi.

Der Spiegel dergisi, Alman istihbaratının 2009 yılından beri Türkiye’yi izlediğini iddia etmiş ve Alman yetkililerin hafta başında Türk hükümeti nezdinde girişimlerde bulunarak özür dileyeceğini yazmıştı.

Bazı bakanların isteği doğrultusunda alınan karara; PKK, aşırı sol ve sağ örgütlerin Almanya'da uyuşturucu ve insan kaçakçılığı gibi eylemleri gerekçe gösterilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)