BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMerkel Yunanistan hedefini açıkladı----

Merkel Yunanistan hedefini açıkladı

Merkel Yunanistan hedefini açıkladı
10 Şubat 2015 - 08:27 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Angela Merkel, hedefinin Yunanistan'ın Euro Bölgesi'nde kalması olduğunu söyledi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Washington'da ABD Devlet Başkanı Barack Obama ile ortak basın toplantısında, hedefinin Yunanistan'ın Euro Bölgesi'nde kalması olduğunu söyledi.

Hali hazırdaki yardım programlarının Yunanistan ile müzakereler için temel teşkil ettiğini söyleyen Merkel "Yunanistan'ın ne söyleceğini bekleyeceğiz. Daha sonra konuşacağız" diye konuştu.

Yunanistan Maliye Bakanı'nın Çarşamba günü Brüksel'de Euro Bölgesi'ndeki mevkidaşlarına, Atina'nın erişebildiği Hazine tahvillerinde 8 milyar euro artış öngören bir teklif sunması bekleniyor.

Yunanistan'a finansman sağlayan kurtarma paketi ay sonunda bitecek ve yeni hükümet seçim öncesi bu planları sürdürmeyeceği yönündeki taahhütlerinden geri adım atmıyor.

Tsipras dün Parlamento'da yaptığı bütçe konuşmasında 28 Şubat'ta sona eren fonlama planından vazgeçme niyetini yineledi ve Haziran'a kadar finansman sağlamak amacıyla yeni bir anlaşma imzalamak istediğini söyledi. Euro Bölgesi maliye bakanları konuyu görüşmek üzere Çarşamba günü acil bir toplantı yapacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)