BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMerkel Ukrayna için çıkış yolu kolluyor----

Merkel Ukrayna için çıkış yolu kolluyor

Merkel Ukrayna için çıkış yolu kolluyor
25 Ağustos 2014 - 09:12 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Ukrayna krizini hafifletmenin yollarını arıyor

Almanya Şansolyesi Angela Merkel Ukrayna Krizini çözmeye yönelik çabalarına Cumartesi günü hız verdi ve Ukrayna'nın başkentini ziyaret ederek, Rus kamyonlarının ülke içine
girmesine bağlı yeni gerilimlerin oluşmasını önlemeye çalıştı.
Rusya'nın Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı militanlara yönelik insani yardıım taşıdığını öne sürdüğü kamyonları Ukrayna sınırdan sokmasına yönelik çeşitli ülkelerden kızgın sesler yükselse de Merkel, Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlar planlamadığını zira bütün uluslararası yetkililerin kamyonların tamamının Rusya'ya geri döndüğünü belirttiğini ifade etti.

Merkel Ukraynna devlet başkanı ile konuşmasının ardından yaptığı açıklamada "Bizim için bu aşamada durum yeni yaptırımları gerektirmiyor" ifadelerini kullandı.

Ukrayna devlet başkanı Poroshenko  Salı günü Belarus'un Minsk kendtinde Rusya Devket Başkanı Vladimir Putin ve Avrupa Birliği yetkilileri ile bir araya gelecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)