BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMerkel: İstikrar için birlik olacağız----

Merkel: İstikrar için birlik olacağız

Merkel: İstikrar için birlik olacağız
19 Mart 2013 - 13:25 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Merkel, Euro Bölgesi'nde istikrarı sağlamak için diğer lidelerle birlikte çalışacağını söyledi

Güney Kıbrıs'ta mevduat hesaplarına vergi getirilmesine yönelik planların Euro Bölgesi'nde sarsıntılara yol açmasının ardından Almanya Başbakanı Angela Merkel, Euro Bölgesi'nde istikrarı sağlamak diğer lidelerle birlikte çalışacağını söyledi.
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ile birlikte Avrupalı sanayicilerle bir araya gelen Merkel, toplantıdan önce yaptığı açıkalamalarda 'Euro Bölgesi'nde bir bütün olarak istikrarı korumak için çalıştık. Bunu geçtiğimiz yıllarda da yaptık ve Kıbrıs'taki durumun söz konusu olduğu bugünlerde de yapacağız' dedi.
Güney Kıbrıs'ın haftasonu AB ile vardığı anlaşmada, mevduat hesaplarından vergi alınmasının öngörülmesi, Euro ve finans piyasalarında aşağı yönlü hareketlere yol açmıştı.
Barroso, 'Küresel ölçekte hareket edecek kapasiteye sahibiz. Bu, gurur yuabileceğimiz bir toplumsal model ve bunu koruyup, modernize edebiliriz. Aynı zamanda işimizi yapabilmemiz için pek çok şeyi düzeltebileceğimizi kabul edebilmeliyiz' dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)