BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMerkel Britanya'yı ikna etmeye çalışacak----

Merkel Britanya'yı ikna etmeye çalışacak

Merkel Britanya'yı ikna etmeye çalışacak
17 Kasım 2014 - 19:20 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Angela Merkel Britanya'yı AB'de kalmaya ikna edecek sebepleri olduğunu söyledi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Britanya'yı Avrupa Birliği'nde (AB) kalmaya ikna edecek çok iyi sebepleri olduğunu belirtti. Merkel, AB'nin Britanya'nın dinamizmine ve geniş küresel perspektifine ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Sidney'deki Lowy Institute for International Policy'de konuşan Merkel, Britanya'nın dünyanın geri kalanına açık ve yenilikçi bir ülke olduğunu, ABD ve Asya-Pasifik için de farklı bir bakış açısına sahip olduklarını ifade etti.

Merkel G20 Zirvesi'ne katılmak için çıktığı Avustralya ve Yeni Zelanda turunun son gününde "Britanya'ya ihtiyacımız var. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Umarım AB üyesi kalmak için onları ikna edebilirim" şeklinde konuştu.

Merkel Kasım'ın başında Başbakan David Cameron'ın AB'deki serbest dolaşım hakkını kısıtlama çabaları ile ülkenin AB'den çıkacağı endişesini dile getirmişti. Ancak Almanya Başbakanı bu kez Britanya'nın Birlik'ten ayrılmayacağını düşündüğünü söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)