BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMerkel askerde!----

Merkel askerde!

Merkel askerde!
22 Mayıs 2013 - 08:32 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Angela Merkel’in daha önce hiç görülmemiş asker fotoğrafları ortaya çıktı

Her zaman Komünizm rejiminden uzak olduğunu iddia eden Almanya Başbakanı Angela Merkel’i bu iddialara karşı savunmasız bırakacak fotoğraflar gündeme geldi.
Almanya’da bir yerel gazetede Merkel’in henüz 17 yaşındayken Doğu Almanya’da askerlerin düzenlediği bir eğitime katıldığı, 1972 yılına ait bir fotoraf yayımlandı.
O yıllarda Angela Kasner olarak bilinen Merkel’in bu eğitimlerde ilk yardımı ve nükleer saldırılara karşı nasıl hayatta kalınacağını öğrendiği ifade edildi.
Fotoğrafın o yıllarda Merkel’in okul arkadaşı olan 58 yaşındaki Sonja Felssberg tarafından gazeteye verildiği belirtildi.
O yıllara dair anılarını da dile getiren Felssberg, “Çok kötü yatakların olduğu on kişilik odalarda kalıp, çalışıdık. Aslında o derslerde öğrendiklerimiz şu anda dünyanın her hangi bir yerindeki Kızılhaç örgütünün öğrettiklerinden farklı değildi. Ama aynı zamanda uygun adımda yürümeyi, haritaları kullanmayı, çalılarda kendini gizlemeyi ve sertliği de öğrendik” dedi.
Yardımcıları Merkel’in fotoğrafın ortaya çıkmasından memnun olmadığını söylediği ifade edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)