BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeral Akşener'den adaylık açıklaması----

Meral Akşener'den adaylık açıklaması

Meral Akşener'den adaylık açıklaması
30 Kasım 2015 - 10:54 www.finansgundem.com

MHP'li Meral Akşener MHP Genel Başkanlığı için adaylığının sinyalini verdi

MHP'li Meral Akşener basın toplantısı düzenledi. Akşener, "Ben ve arkadaşlarım ülkücü iradenin üstümüze yükleyeceği sorumluluğu almaya hazırız" dedi.

MHP'li Meral Akşener'in konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Türkiye'nin bekaası söz konusu olduğunda girdiğimiz mücadeleleri kazanmak ya da kaybetmek olarak görmeyiz. Ülkücü hareketi yeniden diriltmek için tek tek isimlerin önemi yoktur, o ırmağa akan yüreklerin hedefi vardı.

Biz gizli ve kirli senaryoların bozulması için kararlıyız.

Bu millet artık her şey bitti denilen anlarda hiçbir şeyin bitmediğini, en son Türk bitti demeden hiçbir şeyin bitmeyeceğini defalarca kanıtlamıştır. Ne mutlu Türk'üm diyene.

Soru-Cevap

Üstü kurul delegelerimizin, kimse üstünde değildir. Gerekli imzalar toplandığı takdirde, hiçbir yargı merciine müracaat etmeden imzaların geçerli olacağını düşünüyoruz.

Türkiye'nin hiçbir yerinde ne Sayın Bülent Arınç'la, ne Sayın Abdullah Gül'le ne de başka bir siyasetçiyle bir araya gelmedim. Herhangi bir görüşme yapmadım. Bu iddianın tarafımdan yalanlanmasına rağmen devam etmesini şaşkınlıkla karşıladığımı belirtmek isterim. Partimize mensup siyasetçiler dışında hiç kimseyle siyaset konuşmadım.

Ben ve arkadaşlarım ülkücü iradenin üstümüze yükleyeceği sorumluluğu almaya hazırız. Aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Olağanüstü kongre yapılırsa, seçimli kongreye gideceğiz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)