BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeral Akşener: Benim oyum Devlet Bahçeli'ye----

Meral Akşener: Benim oyum Devlet Bahçeli'ye

Meral Akşener: Benim oyum Devlet Bahçeli'ye
22 Mart 2017 - 22:51 www.finansgundem.com

Akşener, "Gittiğimiz yerlerde görüyorum, bu salonun duvarlarına da yazılmış, ’Devletin başına Devlet gelecek’ demek ki sayın Bahçeli ilk seçimlerde, 2019’da Cumhurbaşkanlığına aday olacak. Söz veriyorum, benim oyum ona" diye konuştu

Partisinden ihraç edilen MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, referandum sürecinde yürüttüğü kampanyalar kapsamında Milli Egemenlik ve Demokrasi Platformu’nun düzenlediği "Milli İradenin Önemi" adlı toplantıya katıldı. Bayrampaşa’da bulunan bir düğün salonunda saat 20.00’de başlayan toplantıya gelenler ilk olarak Meral Akşener’le fotoğraf çektirdi. Özellikle kadınlar Akşener’e yoğun ilgi gösterdi. Ardından Meral Akşener salonda bulunanlara hitap etti.

"BU MİLLET DEVLETİ SOKAKTAN TOPLADI"

Meral Akşener kendisine sorulan darbe gecesi neredeydin? sorusuna verdiği cevabı salondakilere anlattı. Akşener, "Uçakla seyahat ederken biri bana ’15 Temmuz’da neredeydin, niye tank üstüne çıkmadın?’ diye sordu. ’Tankın üstü dolu, birinde sayın Cumhurbaşkanı var. Birinde sayın Başbakan var. Birinde İçişleri Bakanı var. Benim gibi bir fakire yer kalmadı. Ben sıramı 28 Şubat’ta savdım’ dedim. Esas olan şudur, Cumhurbaşkanı gökyüzünde uçarken, Başbakan Kastamonu’da tüneldeyken, bir belediye başkanı gecekonduda titrerken, İçişleri Bakanı Gürcistan semalarında uçarken, bu millet devleti sokaktan topladı." ifadelerini kullandı.

"MADEM BEN BU KADAR KALLAVİ FETÖ’CÜYÜM ÜÇ TANE ŞAKİRT DEVŞİRMEM GEREKİRDİ"

Akşener, kendisinin haricinde ailesinden de kimsenin FETÖ ile bağlantısının olmadığını belirtti. Akşener, "Beş kuşağa kadar baktık, bir tane FETÖ’cü yok. Madem ben bu kadar kallavi FETÖ’cüyüm üç tane şakirt devşirmem gerekirdi, herhalde. Akrabalarımdan bir tane işinden atılan, açığa alınan yok. Bu söylediklerimi ülkemizde söyleyebilecek siyasetçi sayısı son derece azdır. Bizlere FETÖ’cü diyenler önce kendi yanındakilere bakacak." dedi.

"BENİ ÇİFT SATIR KIYMA YAPTILAR"

Akşener MHP’deki kongre sürecinin neden gerçekleşmediğini ise şöyle açıkladı, "2016 Nisan ayından sonra yapılan araştırmalarda, Ak Parti’den MHP’ye 8 puan oy gelmişti. O saatten sonra beni çift satır kıyma yaptılar. Başbakan, Adalet Bakanı herkes devreye girdi. O kongre bir hukuk ayıbı ile yapılmadı. Bununla da kalmadı beni partiden attılar."

"DEVLETİN BAŞINA DEVLET’İ NASIL GETİRECEKSİN KARDEŞİM"

"Gittiğimiz yerlerde görüyorum. Bu salonun duvarlarına da yazılmış, ’Devletin başına Devlet gelecek’ Demek ki sayın Bahçeli ilk seçimlerde, 2019’da Cumhurbaşkanlığına aday olacak. Söz veriyorum, benim oyum ona. Hadi aday olsun bakalım. Devletin başına Devlet’i nasıl getireceksin kardeşim. Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi devletin başına getirebilmek için bize sövüyorsunuz siz." dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ağzına saglik bacım23 Mart 2017 02:41

    Sayin akşener ve arkadaşları büyük bir kumpasin ortasida kaldi zaten ahir zaman alametidir DOGRU VE YANLIŞ AYIRT EDİLEMEYECEK. Tam bu zamandayiz 7 hazirada halk mhp ye yolsuzlugun ve hirsizligin hesabini sor diye oy verdi ama bahceli ne yapti elinde imkan varken hdp yi bahane edip 4 meçhul bakani yargiya teslim etmedi . Egerki o 4 kisiyi akp mahkemeye gonderseydi 7 hazirada tek basina iktidardi sahsen ben o sebeple oy vermedim ve bundan sonrada vermeyecegim 16 nisanda da hayir çünkü bu günkü iktidar halktan devleti yonetmek icin degil devleti satmak icin izin istiyor 15 yil yol yaptik tünel, köprü , otoban yapti onlar yaptikca avrupa bize araba satti sonuç cari acik patladi gitti simdi herkes issizlikten yakiniyor durun daha 16 nisanda evet ciksin ondan sonra goreceksiniz yeni vergiler yeni zamlar suclusuda hazir haaaaa dış mihraklar . Ülkede iyi birsey olursa bunlardan kötü olanlar batidan