BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeral Akşener, 100 bin imzayı geçti----

Meral Akşener, 100 bin imzayı geçti

Meral Akşener, 100 bin imzayı geçti
04 Mayıs 2018 - 19:55 www.finansgundem.com

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Sekreteri Aytun Çıray, 100 bin imzayı ilk günden geçtiklerini söyledi

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Sekreteri Aytun Çıray, Adana’da Yüksek Seçim Kurulu önünde Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başlatılan imza kampanyasında partililerle bir araya geldi. 

Genel Sekreter Çıray, birçok engellerle karşılaştıklarını belirterek, “Bugün herkes grup toplantılarıyla aday belirlerken İYİ Parti’de genel başkanımız milletin imzalarıyla milletin adayı olmuş bulunuyor” dedi. 

Çıray, kendisine ulaşan resmi verileri kamuoyu ile paylaşarak, “Bize gelen resmi bilgilere göre 100 binin çok üzerine çıkılmış durumda ve bugün daha birinci gün. Genel başkanımızın adaylığı kanıtlanmış durumda” ifadelerini kullandı. 

AKŞENER'DEN DİKKAT ÇEKEN TWEET

İYİ Parti lideri Akşener imzaların verildiği ilk gün 100 bin imzayı geçmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ”100 bin imza” için FETÖ tehdidinde bulunmasına atıfta bulunarak sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

ekran-alintisi

Akşener mesajında Bahçeli’nin Twitter hesabını da etiketliyerek, “İmza verenlerin listesini siz YSK’dan alır mısınız, yoksa ben posta ile göndereyim mi? @dbdevletbahceli #TürkiyeİYİOlacak #MilletinAdayıMeralAkşener #KorkmadımİmzaVerdim” dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül 04 Mayıs 2018 20:34

    C.Allah’ın izni ile %25 oy milletvekilliğinde alacak. Cumhurbaşkanlığı nda destek bekliyoruz..