BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMemur ve emekli zammı Meclis gündeminde----

Memur ve emekli zammı Meclis gündeminde

Memur ve emekli zammı Meclis gündeminde
02 Temmuz 2023 - 14:29 www.finansgundem.com

Emekli ve memur maaşlarının artışına ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifinin bu hafta Meclis Başkanlığına sunulması bekleniyor.

TBMM’de bu hafta, memur ve emekli maaşlarında artış yapılmasına ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifinin Meclis Başkanlığı’na sunulması bekleniyor.

TBMM, 4 Temmuz Salı günü yasama mesaisine başlayacak. Genel Kurul’da bu hafta değişik alanlarda protokolleri içeren 24 ayrı uluslararası sözleşme ele alınacak. Ayrıca, en düşük memur maaşının 22 bin TL olarak belirlenmesi ve emekli aylıklarına enflasyon ve refah payı olarak yapılması öngörülen zamlarla ilgili yasal düzenlemenin bu hafta içinde Meclis Başkanlığı’na sunulması bekleniyor.

Torba yasa teklifi olarak Meclis Başkanlığı’na sunulması planlanan düzenlemenin de TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nun ardından da Genel Kurul gündemine gelmesi bekleniyor. Siyasi partilerin haftalık grup toplantıları da salı ve çarşamba günleri gerçekleştirilecek.

Esnafın gözü Meclis'te! Emeklilikte prim günü sayısı düşecek mi?

Erdoğan açıkladı: Memur ve emekli maaşı düzenlemesi Meclis'e geliyor!

Memur ve emekli maaşları için önemli tarih

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)