BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeloni'yi tuzağa düşüren şaka!----

Meloni'yi tuzağa düşüren şaka!

Meloni'yi tuzağa düşüren şaka!
02 Kasım 2023 - 13:47 www.finansgundem.com

Ünlülere yaptıkları şakalarla bilinen Rus komedyenler Vovan ve Lexus'un son kurbanı, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni oldu.

Önemli isimlere yaptıkları telefon şakaları yapan ve Vovan ve Lexus olarak bilinen Rus komedyenlerin bu seferki kurbanı İtalya Başbakanı Giorgia Meloni oldu.

18 Eylül'de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda Afrikalı liderlerle yapılacak toplantılar öncesinde ofisine gelen aramanın Afrika Birliği Komisyonu Başkanı'ndan geldiğini sanan Meloni, 13 dakikalık telefon görüşmesinde Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Avrupa savaştan bıktı

Meloni ingilizce yapılan görüşmede Avrupalı ​​liderlerin Ukrayna'da 20 aydır devam eden savaştan bıktığını ve artık bir 'çıkış yolu' istediklerini söyledi:

"Tüm tarafların çok yorgun olduğunu görüyorum. Doğruyu söylemek gerekirse 'bir çıkış yoluna' ihtiyacımız olduğu noktaya geldik. Yani herkes bazı çözümler bulmaya çalışmazsak bu durumun gerçekten uzun yıllar sürebileceğini anlıyor. Uluslararası hukuku bozmadan her iki taraf için de kabul edilebilir bir çıkış yolu bulunmalı."

Göçmen sorunundan dert yandı

İtalyan başbakan ayrıca ülkesinin Akdeniz'i geçen birçok göçmen için ilk durak olduğuna değindi ve uluslararası ortakların yardım konusunda yeterince çaba göstermediğinden yakındı:

"Hepsi bu sorunu İtalya'nın tek başına çözmesi gerektiği konusunda hemfikir. Bu oldukça aptal bir düşünce tarzı."

Güvenlik endişeleri arttı: İtalyan muhalefeti topa tuttu

Vovan ve Lexus'un konuşmanın ses kaydını yayınlaması ile kandırıldığını anlayan Giorgia Meloni çok üzgün olduğunu belirten bir açıklama yayınladı ancak durum güvenlik endişelerini de beraberinde getirdi.

İtalyan muhalefeti, Başbakan'ı Rusya'nın tuzağına düşmekle suçladı ve şakacıların Başbakan'a nasıl bu kadar kolay ulaşabildiğini sorguladı.

İngiliz medyası ise Vovan ve Lexus'un Rus ajanları olabileceğini öne sürerek Meloni'nin savaşla ilgili söylediği şeylerin Kremlin'in ekmeğine yağ sürdüğünü iddia etti.

Vladimir 'Vovan' Kuznetsov ve Alexei 'Lexus' Stolyarov, geçtiğimiz kasım ayında da Polonya lideri Andrzej Sebastian Duda'yı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron gibi arayarak kandırmıştı.

WhatsApp'taki şaka paylaşımına 10 yıl hapis talebi

 

1 Nisan'da neden şaka yapılır, nasıl ortaya çıktı?

 

Musk'tan Manchester United'ı satın alma şakası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)