BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMelo'dan Cimbom'a şok----

Melo'dan Cimbom'a şok

Melo'dan Cimbom'a şok
04 Temmuz 2013 - 07:03 www.finansgundem.com

Yıllık garanti ücretinin 2.9 milyon Euro’dan3.5 milyon Euro’ya yükseltilmesini isteyen Sambacı’nın transferi çıkmaza girdi

Defansif orta saha oyuncusu için Felipe Melo ilk aday olarak öne çıkarken Sambacı’nın fiyat yükseltmesi ile birlikte bu transfer bir kez daha çıkmaza girdi. Gökhan İnler’den ve Obi Mikel’den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Cimbom, rotasını Melo’ya çevirirken Brezilyalı, son görüşmede yıllık ücretini yükseltince yönetim de fren yapmak zorunda kaldı.
Sambacı'nın geçen sezon 2.9 milyon Euro garanti ücret kazanırken bu yıl 3.5 milyon Euro istemesi soğuk rüzgarlar estirirken Juventus’a ödenecek 5-6 milyon Euro’luk bonservis ile birlikte deneyimli oyuncunun maliyeti iyice kabardı. Bu gelişmelerin ardından Melo listede geriledi.
Geçtiğimiz sezon da Felipe Melo’nun ve Juventus’un sürekli fiyat yükseltmesi ile birlikte transfer bir türlü sona ermemiş ve Melo sezon öncesi hazırlık kampına yetişememişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)